I tiden hos oss har Mathias jobbet med å besvare leverandører og kunder via mail, telefon og post, samt arbeidet mye med dokumentkontroll hvor det skal jobbes nøyaktig og effektivt. Mathias har holdt god fokus mens han var på jobb og leverte til en hver ti i et arbeid hvor det til tider kan være hektisk og stressende med høyt tempo. Ut over arbeidet med håndtering av ofte veldig komplekse leasingavtaler har Mathias jobbet med Collections samt bistått både Ikano selgere og selgere hos våres partnere. Her er det mye justering og endring av avtaler i forhold til kundens ønske. I perioden Mathias jobber for oss ble han hurtig vår kontaktperson når det kom til løsning og IT problemer og andre systemrelaterte feil, no han og vi var veldig tilfreds med. Mathias kom alltid tidsnok på jobb, jobbet effektivt mens han var her og stilte opp når det trengtes litt eksta arbeid.

Mathias Riebe Knutsen har vært ansatt hos Ikano Bank AB fra juli 2016 frem til mai 2017 og har vært en verdifull ansatt under Leasing Operations B2B denne perioden.

I tiden hos oss har Mathias jobbet med å besvare leverandører og kunder via mail, telefon og post, samt arbeidet mye med dokumentkontroll hvor det skal jobbes nøyaktig og effektivt. Mathias har holdt god fokus mens han var på jobb og leverte til en hver ti i et arbeid hvor det til tider kan være hektisk og stressende med høyt tempo.

Ut over arbeidet med håndtering av ofte veldig komplekse leasingavtaler har Mathias jobbet med Collections samt bistått både Ikano selgere og selgere hos våres partnere. Her er det mye justering og endring av avtaler i forhold til kundens ønske.

I perioden Mathias jobber for oss ble han hurtig vår kontaktperson når det kom til løsning og IT problemer og andre systemrelaterte feil, no han og vi var veldig tilfreds med. Mathias kom alltid tidsnok på jobb, jobbet effektivt mens han var her og stilte opp når det trengtes litt eksta arbeid.

Mathias var alltid behjelpelig når kollegaer trenger det og ble hurtig kjent som en god teamplayer. Han er en rolig og behagelig person som hadde en positiv innvirkning på teamet.

Vi anbefaler Mathias på det sterkeste og ønsker han lykke til videre.

Download PDF